Botiga de la Llotja

Compra el teu peix més fàcilment

Què és?

La Botiga de la Llotja permet als restaurants generar comandes dels artícles que se subhasten a la Llotja.

Selecciona els productes, la seva quantitat i el preu que vols ofertar a la subhasta. La Botiga s’encarregarà de gestionar totes les comandes, comprar els productes a la subhasta i cobrar la part corresponent.

Com funciona?

1. Registrar-se a la Botiga

El primer pas és sol·licitar un usuari per a poder accedir a la Botiga, omplint el formulari de registre que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

La Botiga de la Llotja està restringida a aquells restaurants que ho demanin. Un cop enviat el formulari  caldrà esperar la confirmació la Botiga per correu amb les dades d’accés.

A partir d’aleshores podreu iniciar sessió en qualsevol moment amb el vostre usuari i contrasenya.

2. Omplir el moneder

El Moneder és el mètode de pagament que utilitza la Botiga de la Llotja. En ell pots guardar tots els diners que vulguis, però NO els pots treure.

Abans de realitzar qualsevol comanda, assegura’t que tens suficient saldo al moneder. En la pàgina Moneder del vostre Compte pots omplir-lo tants cops com vulguis.

Si l’encarregat de la Llotja no pot aconseguir tots els productes que has sol·licitat o els aconsegueix per un preu més barat que el màxim, la Botiga s’encarregarà de reemborsar-te al moneder la part corresponent.

3. Afegir productes a la cistella

Per tal de realitzar una comanda, cal anar al Catàleg i seleccionar aquells productes que desitgis comprar.

Un cop seleccionat el tipus de producte, caldrà triar el preu que voleu ofertar a la subhasta i la quantitat en kg. El subhastador de la Botiga de la Llotja s’encarregarà d’intentar aconseguir els productes demanats sempre per sota del màxim marcat.

4. Tramitar la comanda

Quan hagis finalitzat la selecció dels productes que composen la comanda, vés a la Cistella per tramitar-la. El cost de la comanda es calcula a partir del preu màxim de cada producte escollit.

ATENCIÓ: Les comandes se sol·liciten per les subhastes del dia següent. És a dir, que totes les comandes tramitades en un dia des de les 00:00h fins a les 23:59h es compraran a les subhastes de l’endemà.

Podeu seguir l’estat de la comanda a la pàgina Comandes del vostre Compte. També teniu l’opció de Tornar a demanar qualsevol de les comandes ja completades.

5. Rebre la compra

 

Formulari de registre

2 + 10 =