Restaurants

Restaurants amb peix de la Llotja de Vilanova

Restaurant mariner El Rossegall

Venim del món de la pesca artesanal i us oferim una autèntica cuina de pescador, senzilla i fresca. Acudim personalment i diàriament a la Llotja de Vilanova, on vam seleccionar per a vostès el millor marisc i peix, fruit de l'esforç dels pescadors de les...

Llegeix més

Hostal Braseria La Treva

Benvinguts a La Treva , en el nostre restaurant trobarà una extensa carta i una selecció de carns cuinades a la brasa , amb una carta de vins amb més de 100 referències, amb un ampli menjador amb capacitat per a 100 persones i una terrassa a la plaça lledoners, una de...

Llegeix més

Navarro’s

Fem cuina d’elaboració pròpia. Cuidem la matèria primera, escollim el millor peix fresc directament de la llotja del peix de Vilanova, les verdures dels nostres extensos camps i les carns dels millors proveïdors de les nostres terres.

Llegeix més

Club house 27

Disposem d'una carta de fusió en la que tenen un lloc destacat el menjar orgànic i km 0. Pel que estem orgullosos de formar part de SlowFood Garraf-Penedès. Però també, oferim una carta de plats del món, amb especial influència de la cuina...

Llegeix més

Masia de la platja

El peix i marisc són minuciosament escollits a la Llotja de Vilanova i la Geltrú per elaborar els nostres famosos arrossos, salses, peix a l’all cremat … tot combinat amb productes frescos i de primera qualitat de la zona.

Llegeix més

El Rincón de Llaverías

Les nostres especialitats són: arrossos, calderetes, guisats mariners de peixos i mariscs. A la nostra carta trobareu també una selecció de carns, pernils i embotits de gla i una àmplia varietat de peix i marisc directes de Llotja.

Llegeix més

Vell Papiol

La cuina marinera conviu amb la cuina de mercat, és a dir, la cuina que es basa en treballar amb els millors productes que ens ofereix el mercat cada època de l’any. El peix fresc i el marisc del nostre restaurant és comprat directament a la Confraria de pescadors de Vilanova i la Geltrú.

Llegeix més

Restaurant Marejol

El restaurant Marejol, de Vilanova i la Geltrú, està especialitzat en cuina marinera i ja és un restaurant de referència perquè ofereix el bo i millor del mar. Cal remarcar també el tracte i el caliu que li dóna la família Gallego que, des de fa 10 anys, està al capdavant d’aquest negoci i que l’han convertit en un restaurant de visita obligada. El restaurant compta també amb una extensa carta de vins i àmplies sales.

Llegeix més
Tot

Encara no compres peix a la Llotja

Contacta’ns!